Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1: Κακός ο Παναθηναϊκός, εκρηκτικός ο Αστέρας πήρε το διπλό στο ΟΑΚΑ (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη με το… καλησπέρα στη φετινή Superleague και έφυγε με το «διπλό» από το άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 0-1 του Παναθηναϊκού

Ο Asteras AKTOR εκμεταλλεύθηκε το νωθρό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, που είχε 9 νέα πρόσωπα στην 11άδα, με τον Κρέσπι να κερδίζει την αποβολή Ζέκα και να σκοράρει με απευθείας φάουλ στο 52’, για το 0-1!

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στην εφετινή Stoiximan Super League, αφού ο καλοστημένος Αστέρας AKTOR τον νίκησε 1-0 στο άδειο ΟΑΚΑ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε εκτεταμένο rotation και προκάλεσε αίσθηση με την παράλληλη χρησιμοποίηση των Ζέκα, Τόνι Βιλένα, Νεμάνια Μαξίμοβιτς στη μεσαία γραμμή.

Από εκεί και πέρα, ο Φίλιπ Μαξ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, ομοίως και οι Μαξίμοβιτς-Τετέ ως βασικοί.

Το 4-3-3 με τον Βιλένα σε ρόλο «δεκαριού» δεν απέδωσε καρπούς για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ράθυμος και απρόσεκτος, εν αντιθέσει με τον Αστέρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Η νέα εποχή του Champions League ξεκινάει: Μίλαν – Λίβερπουλ και δοκιμασίες για Ρεάλ, Μπάγερν και Γιουβέντους

Με σπουδαίες αναμετρήσεις ξεκινάει το ανανεωμένο Champions League, με τους φίλους του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σήμερα (17/9) στην τηλεόραση το ντέρμπι Μίλαν ...

Φόρτωση άρθρων...