Τετάρτη
03 Ιουλίου 2024

Παναθηναϊκός: Η UEFA «πρόδωσε» την επιστροφή στο ΟΑΚΑ

Η UEFA ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τα γήπεδα που θα διεξαχθούν τα προκριματικά του Europa League, με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ το οποίο και δήλωσε ως έδρα ενόψει της νέας χρονιάς

Αθλητισμός

Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και η UEFA με το δικό της τρόπο ουσιαστικά το... ανακοίνωσε, καθώς ανέφερε τα γήπεδα και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι αγώνες για τα προκριματικά του Europa League, με τους πράσινους να έχουν δηλώσει το γήπεδο ως έδρα.

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό όπως ανακοίνωσε η UEFA

Σ' ένα γήπεδο που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη φετινή του πορεία κόντρα στη Βιγιαρεάλ για το Europa League επιστρέφει ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" μέσω της UEFA ανακοίνωσαν ουσιαστικά πως η έδρα τους αρχικά για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια σίγουρα θα είναι το ΟΑΚΑ.

Το "Σπύρος Λούης" έχει υπάρξει πολλές φορές στο παρελθόν έδρα των "μεγάλων" της Super League, με τις εργασίες που έγιναν να κάνουν ξανά το γήπεδο ικανό για να φιλοξενήσει αγώνες στην Ευρώπη αλλά και το πρωτάθλημα, με τον κόσμο που μπορεί να υποδεχθεί να είναι πολύ περισσότερος σε σχέση με τη Λεωφόρο.

Το "τριφύλλι" τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε επιστρέψει στην ιστορική έδρα του, το "Απόστολος Νικολαΐδης", αλλά τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές συζητήσεις για επιστροφή στο ΟΑΚΑ, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από οποιαδήποτε πλευρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...