Παρασκευή
11 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου 94-79: Νίκη στη νέο ΟΑΚΑ

Στο πρώτο του παιχνίδι στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε της Μπάγερν Μονάχου με 94-79 και έκανε το 2/2 στο ξεκίνημα της Euroleague.

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ επικρατώντας της Μπάγερν Μονάχου με 94-79 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Εuroleague, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Οι Πράσινοι πήραν από νωρίς διψήφιες διαφορές στον αγώνα, όμως στο φινάλε της τρίτης περιόδου και το ξεκίνημα της τέταρτης οι Βαυαροί έκαναν την αντεπίθεσή τους και απείλησαν. Ωστόσο το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έδειξε ψυχραιμία και έφτασε στη νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ματίας Λεσόρ που σταμάτησε στους 22 πόντους, με τον Κέντρικ Ναν να έχει 17 και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ 12 μαζί με 11 ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέβιν Μπούκερ μέτρησε 15 πόντους, Κάρσεν Έντουαρντς 14 και ο Γιαμ Μαντάρ 11 πόντους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάλντοκ: Φίλαθλοι της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο της ομάδας στη μνήμη του

Μία άκρως συγκινητική κίνηση έκαναν οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία και αγωνιζόταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ, για μία ολόκληρη επταετία προτού έρθει στον Παναθηναϊκό (2017-20...

Φόρτωση άρθρων...