Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε ούτε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, είναι πλέον στο -7 απ’ την κορυφή έχοντας μόλις 9 βαθμούς και δεν σκόραρε σε τρίτο σερί ματς κόντρα σε ομάδα της Big-4.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλέον μοιάζει πολύ δύσκολη για τους «πράσινους» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις εν μέσω της επικείμενης διακοπής εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων.

Αρκετές φωνές πέριξ του Γιάννη Αλαφούζου ζητούν να γίνει τώρα αλλαγή

Εντός των επόμενων ωρών θα γίνει ευρεία συζήτηση στα υψηλά κλιμάκια της διοίκησης της «πράσινης» ΠΑΕ προκειμένου να αξιολογηθεί πλήρως η κατάσταση και τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ομάδα, μετά τους πρώτους μήνες με τον Ντιέγκο Αλόνσο στο «τιμόνι».

Το πλέον ανησυχητικό είναι πως η ομάδα εξακολουθεί να μην έχει πειστική εικόνα και πνευματικά δεν δείχνει ή τουλάχιστον δεν μοιάζει ικανή για ν’ αλλάξει την όλη κατάσταση.

Τελικές αποφάσεις

Υπάρχουν αρκετές φωνές πέριξ του Γιάννη Αλαφούζου που έχουν εκφράσει την άποψη πως θα πρέπει να γίνει τώρα αυτή η αλλαγή, θεωρώντας πως η ομάδα δεν μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκεται, με βάση και το ρόστερ που έχει.

Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν απ’ τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η θέση του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι πια εξαιρετικά επισφαλής.