Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΑΟΚ: Με Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου στα playoffs του Champions League

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League (εφόσον αποκλείσει τη Μάλμε στον γ' προκριματικό) θα είναι μία εκ των Σπάρτα Πράγας και Στεάουα Βουκουρέστιου.

Αθλητισμός

Το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στα playoffs του Champiopns League έμαθε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Στεάουα – Σπάρτα Πράγας, σε περίπτωση που προκριθεί από τον 3ο προκριματικό.

Κόντρα σε Σπάρτα Πράγας ή Στεάουα Βουκουρεστίου θα κοντραριστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, εφόσον βγάλει νοκ άουτ τη Μάλμε.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σουηδών στον γ’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, δίνοντας εκτός έδρας την Τρίτη (6/8) το πρώτο ματς και τη ρεβάνς στην Τούμπα (13/8).

Εφόσον πετύχει τον στόχο του, θα βρει στον δρόμο του είτε τους Τσέχους ή τους Ρουμάνους, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση, δίνοντας τον πρώτο αγώνα στην Τούμπα 20 ή 21 Αυγούστου και τη ρεβάνς εκτός έδρας 27 ή 28 του μήνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...