Τετάρτη
23 Οκτωβρίου 2024

Πλάνα Μίτσελ για Φορτούνη, Χάμες και ίσως Μαρσέλο, Χουάνγκ, Ελ Αραμπί στα Γιάννενα

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα (21/12, 20:00) και ο Μίτσελ καταστρώνει τα σχέδια του, με σίγουρους τους Φορτούνη, Χάμες και πιθανούς τους Μαρσέλο και Χουάνγκ

Αθλητισμός

Λίγες μέρες μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Super League με μια... δύσκολη δοκιμασία κόντρα στο μαχητικό ΠΑΣ στα Γιάννενα (21/12, 20:00).

Ο Μίτσελ μπορεί να μην έχει δείξει κάτι ξεκάθαρο ακόμα, όμως βασικοί θα πρέπει να θεωρούνται οι Φορτούνης, Χάμες, Εμβιλά, Ρέτσος, Βρουσάι και Πασχαλάκης, ενώ μια θέση διεκδικεί με καλές προϋποθέσεις ο Μαρσέλο. Επίσης, ο Ελ Αραμπί φαίνεται πως έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Μπακαμπού.

Από την άλλη, σημαντικό ρόλο θα παίξει αν ο Παπασταθόπουλος είναι στο 100%, αλλιώς ο Ντόη δείχνει ότι θα βρίσκεται στη δυάδα των στόπερ. Τέλος, ο Χουάνγκ Ιν-μπομ προπονήθηκε κανονικά, με τον Ισπανό κόουτς να περιμένει για το αν θα το συμπεριλάβει στην ενδεκάδα.

Όσον αφορά τους... κομμένους, ο Άβιλα εδώ και καιρό προπονείται μόνος του και ψάχνει ομάδα, Ντε Λα Φουέντε συνεχίζει να βρίσκεται στου Ρέντη, ενώ ο Λάιτνερ που δεν δείχνει να υπολογίζεται από τον Μίτσελ, θα παίξει με τον Ολυμπιακό Β'.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...