Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Πνίγηκε στην… κιβωτό της Νόα

Δύο απίθανα λάθη του Στρακόσα που δέχθηκε γκολ από τον τερματοφύλακα της Νόα, έφεραν την ήττα με 3-1 για την ΑΕΚ στην Αρμενία παρά το αρχικό προβάδισμα με τον Λιβάι Γκαρσία.

Αθλητισμός
Tags: αεκ

Απίστευτη ήττα για την ΑΕΚ στην Αρμενία! Δύο τραγικά λάθη του Θωμά Στρακόσα έδωσαν ισάριθμα γκολ δώρο στη Νόα που χωρίς να έχει φάση στο ματς μετέτρεψε το 0-1 με το γκολ του Λιβάι Γκαρσία σε 3-1.

Πλέον η Ένωση καλείται να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας τον Δεκαπενταύγουστο ώστε να προκριθεί εκείνη στα πλέι οφ του Conference League, διαφορετικά θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες με το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Τεράστια η ευθύνη του Αλβανού τερματοφύλακα που πέρα από το λάθος του στο πρώτο γκολ, δέχθηκε γκολ από βολέ του πορτιέρο της Νόα για να ολοκληρωθεί η απίθανη και απροσδόκητη ανατροπή που εξελίχθηκε σε θρίαμβο για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις με το τρίτο «χτύπημα» από τον Γκρεγκόριο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα 28 γκολ του νέου Champions League (videos)

Το... πρώτο πιάτο με τους 6 αγώνες της League Phase ήταν χορταστικό - Η Μπάγερν διέσυρε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ανατροπή της Λίβερπουλ με 3-1 εκτός έδρας επί της Μίλαν, αγχωτική νίκ...

Φόρτωση άρθρων...