Κυριακή
07 Ιουλίου 2024

Για την «πρωτιά» στον όμιλο η Εθνική απέναντι στην Αίγυπτο

Μία μέρα μετά την νίκη και την επιβλητική εμφάνιση επί της Δομινικανής Δημοκρατίας η Εθνική παίζει με την Αίγυπτο για την πρωτιά στον όμιλο

Αθλητισμός

Με το δεξί μπήκε η Εθνική μας ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά, καθώς διέλυσε την Δομινικανή Δημοκρατία με 109-82 και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για αυτό που… πρόκειται να ακολουθήσει.

Απόψε το βράδυ (21:00, ΕΡΤ1), η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Αίγυπτο στο δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι του Β’ ομίλου του Προολυμπιακού τουρνουά στο ΣΕΦ, «κλειδώνοντας» την πρώτη θέση, και χτίζοντας παράλληλα μομέντουμ και ψυχολογία ενόψει των νοκ άουτ που θα γίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε «άγρια» κατάσταση και πέτυχε 32 πόντους σε μόλις 18 λεπτά, με 11/11 σουτ! Πλέον η Εθνική μας είναι σίγουρα στα ημιτελικά, καθώς δεν μπορεί να της κόψει τον δρόμο η Αίγυπτος και παίζει μόνο για την πρώτη θέση.

Από κοντά και οι Τόμας Γουόκαπ (17π.) και Νικ Καλάθη (12π., 11ασ.) άξιους συμπαραστάτες, απέδειξε πως δικαίως λογίζεται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκεί που έχει να βρεθεί 16 ολόκληρα χρόνια.

Απέναντί της θα βρει την πιο αδύναμη ομάδα του τουρνουά που στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, ηττήθηκε με 90-77 από την Δομινικανή Δημοκρατία, σκορ που είναι κάπως πλασματικό καθώς, η διαφορά είχε φτάσει μέχρι και το +26.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...