Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ρονάλντο για τον Γιαμάλ: Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του (video)

Ο Φέρντιναντ ανέκρινε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πορτογάλος αποθέωσε τον Ισπανό σταρ της Μπαρτσελόνα

Αθλητισμός

Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το νέο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μετά την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία ανέβηκαν κατακόρυφα οι μετοχές του. 

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε φανταστικά τη σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και είναι θέμα συζήτησης των φίλων του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο αλλά και των συναδέλφων του. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από αυτούς.

Ο Πορτογάλος σε συζήτηση που είχε με τον Ρίο Φέρντιναντ, πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε εκπομπή στο YouTube. 

Όταν ο Φέρντιναντ τον ρώτησε για τον Λαμίν Γιαμάλ και τη θεαματική του πορεία, ο Κριστιάνο μίλησε με πολύ καλά λόγια για αυτόν: «Βλέπω σε εκείνον ένα μεγάλο ταλέντο. Χρειάζεται όμως τύχη, γιατί είναι πολύ νέος. Ελπίζω να μην έχει σωματικά προβλήματα». 

Εν συνεχεία o Φέρντιναντ τον ρώτησε «αν είναι αλήθεια πως ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα που ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε εκείνος έκαναν σε αυτή την ηλικία» και ο Πορτογάλος απάντησε πως είναιι αλήθεια αυτό και πρόσθεσε: «Ο Λαμίν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον βοηθάει πολύ, η εθνική Ισπανίας είναι πραγματικά πολύ καλή και νομίζω ότι έχει πολύ δυναμικό. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στην πορεία του. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Ντε Μπρόινε φεύγει, ποιος έρχεται...

Η Μάντσεστερ Σίτι προσέχει για να… έχει και ήδη έχει ξεχωρίσει περίπτωση συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή για να διαδεχθεί τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...