Ο Λαμίν Γιαμάλ είναι το νέο αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μετά την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία ανέβηκαν κατακόρυφα οι μετοχές του. 

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε φανταστικά τη σεζόν με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και είναι θέμα συζήτησης των φίλων του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο αλλά και των συναδέλφων του. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από αυτούς.

Ο Πορτογάλος σε συζήτηση που είχε με τον Ρίο Φέρντιναντ, πρώην συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε εκπομπή στο YouTube. 

Όταν ο Φέρντιναντ τον ρώτησε για τον Λαμίν Γιαμάλ και τη θεαματική του πορεία, ο Κριστιάνο μίλησε με πολύ καλά λόγια για αυτόν: «Βλέπω σε εκείνον ένα μεγάλο ταλέντο. Χρειάζεται όμως τύχη, γιατί είναι πολύ νέος. Ελπίζω να μην έχει σωματικά προβλήματα». 

Εν συνεχεία o Φέρντιναντ τον ρώτησε «αν είναι αλήθεια πως ο Λαμίν Γιαμάλ κάνει πράγματα που ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε εκείνος έκαναν σε αυτή την ηλικία» και ο Πορτογάλος απάντησε πως είναιι αλήθεια αυτό και πρόσθεσε: «Ο Λαμίν βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που τον βοηθάει πολύ, η εθνική Ισπανίας είναι πραγματικά πολύ καλή και νομίζω ότι έχει πολύ δυναμικό. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στην πορεία του. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει».