Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Σκωτία – Ουγγαρία 0-1: Πέταξε εκτός Euro τη Σκωτία στο… 100' - Αγωνία για τον Βάργκα

Η Ουγγαρία με γκολ στο 100ο λεπτό του Τσόμποθ, έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στους «16» του Euro, μετά το 1-0 επί της Σκωτίας.

Αθλητισμός

Η Ουγγαρία με το γκολ του Τσόμποθ στο 100ό λεπτό διατήρησε τις όποιες ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Euro, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Σκωτίας.

Οι Μαγυάροι επικράτησαν 1-0 της Σκωτίας με buzzer beater του Σόμποθ στο... δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων και την άφησαν εκτός συνέχειας, με τους ίδιους να ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πλασαριστούν στους τέσσερις καλύτερους τρίτους.

Ωστόσο, αυτό που έμεινε από το ματς είναι ο τραυματισμός του Βάργκα που είχε σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα, Γκαν, και βρέθηκε στο έδαφος έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι.

Αμέσως το παιχνίδι διεκόπη και όλοι έσπευσαν πάνω από τον Ούγγρο επιθετικό που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα οι συμπαίκτες του τον κάλυψαν με πανί και λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2814 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...