Παρασκευή
25 Οκτωβρίου 2024

Στο +19 τερμάτισε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός (vid)

Στη δέκατη και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League, ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 την ΑΕΚ και τερμάτισε 19 βαθμούς μακριά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-0 του Παναθηναϊκού. Χάρη στο 3-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα, ο Άρης τερμάτισε τρίτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Αθλητισμός

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, μέσα σε κλίμα αποδοκιμασιών κατά των παικτών και της διοίκησης της ΑΕΚ, ο Ελ Αραμπί με χατ τρικ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη, διευρύνοντας το αήττητο σερί των πρωταθλητών απέναντι στην Ένωση στα 15 παιχνίδια.

Οι κιτρινόμαυροι σκόραραν στο 14′ με τον Τσούμπερ, οι αποδοκιμασίες όμως συνεχίστηκαν.

Οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν έξι λεπτά αργότερα με τον Ελ Αραμπί.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο 48΄ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού, οδήγησε τους πρωταθλητές στην ανατροπή. 2-2 στο 69΄ και 3-2 στο 87ο λεπτό, με το τρίτο προσωπικό του γκολ.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό με σκόρερ τους Σβάμπ και Άκπομ, τερμάτισε στην 2η θέση και έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των πράσινων στα πλέι οφ.

Αυτό πάντως που στοίχισε περισσότερο στο τριφύλλι, ήταν η αποβολή του Μακέντα με δεύτερη κίτρινη, γεγονός που θα του στερήσει την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου κόντρα στον δικέφαλο του βορρά το προσεχές Σάββατο.

Συγκίνηση και αποθέωση στο φινάλε για τον Βαρέλα, στο τελευταίο παιχνίδι του στην Τούμπα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στα Γιάννενα ο Άρης επικράτησε με 3-0 του ΠΑΣ και τερμάτισε στην 3η θέση έναν βαθμό πάνω από τον Παναθηναϊκό. Ο Φαμπιάνο στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καμαρά στο 22΄έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Εμπακατά στο 81′.))

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...