Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Στο Αγρίνιο με στόχο να παραμείνει στην κορυφή η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (5/10, 19:30) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League, με μόνο στόχο τη νίκη που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας

Αθλητισμός

Τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της Super League θέλει να πάρει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο, όπου φιλοξενείται σήμερα (5/10, 19:30) από τον Παναιτωλικό, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Ένωση προέρχεται από την εντός έδρας νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Παναιτωλικό να γυρίζει από την Κρήτη με το «διπλό» κόντρα στον ΟΦΗ.

Στα αγωνιστικά, ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Έρικ Λαμέλα και Αντονί Μαρσιάλ να προπονούνται κανονικά, όπως και οι Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Είναι πιθανό κάποιοι να μην είναι στην αποστολή και να επανέλθουν μετά τη διακοπή. Αλλά και αυτοί που τελικά θα επιλεγούν, δύσκολα θα είναι στο βασικό σχήμα και πιθανότατα θα πάρουν χρόνο ερχόμενοι από τον πάγκο. Όλα δείχνουν πως ο «Πελάδο» θα πάει με ελάχιστες αλλαγές ή την ακόμα και την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...