Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Super Bowl: Τι έγινε στο μεγαλύτερο αθλητικό show του πλανήτη (video)

Οι Los Angeles Rams θριάμβευσαν στον 56ο τελικό του Super Bowl τα ξημερώματα. Πέρα από την αθλητική δράση, την παράσταση στο παγκόσμιο αθλητικό σόου έκλεψαν ξανά σταρ του κινηματογράφου, της μουσικής, του NBA, αλλά και ο Πελέ, παρά την περιπέτεια της υγείας του

Αθλητισμός
Tags: super bowl

Ο 56ος τελικός του Super Bowl ήταν απλά συναρπαστικός…

Το μεγαλύτερο αθλητικό σόου του πλανήτη που καθήλωσε εκατομμύρια Αμερικανούς, έλαμψε στη Καλιφόρνια παρουσία 70.000 θεατών.

Ο Λεμπρόν Τζεϊμς , ο Μάτζικ Τζόνσον, η Σαρλίς Θερόν, ο Μαρκ Γουόλμπεργκ, o Tόμπι Μαγκουάιρ, o Kέβιν Χαρτ και ο Στεφ Κάρι ήταν μερικοί από τους σελέμπριτις που έδωσαν το παρών.

Ο Βασιλιάς Λεμπρόν, μάλιστα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους ήχους της μουσικής και μας έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες.

Το ταλέντο της στο χορό έδειξε για ακόμη μία φορά και η Τζένιφερ Λόπεζ στο πλευρό του Μπεν Άφλεκ.

Στα highlights της βραδιάς ήταν και η κίνηση του Έμινεμ να γονατίσει μπροστά στη σκηνή στέλνοντας μήνυμα κατά της αστυνομικής βίας.

Την μεγάλη αναμέτρηση παρακολούθησε από την τηλεόραση και ο Θρυλος του Ποδοσφαίρου, Πελέ ο οποίος παρόλο που επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του δεν παρέλειψε να δει τον αγαπημένο του αγώνα.

Μεγάλοι νικητές του τελικού αναδείχθηκαν οι Ραμς επικρατώντας των Μπενγκαλς με 23-20.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...