Τρίτη
01 Οκτωβρίου 2024

Συνέχεια στο Champions League με δύο ματσάρες και φουλ… δράση

Η League Phase του Champions League συνεχίζεται με τη 2η αγωνιστική και το αποψινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο δυνατά παιχνίδια.

Αθλητισμός

Μετά την εβδομάδα για Europa και Conference League το Champions League επιστρέφει με τη 2η αγωνιστική της League Phase στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Το αποψινό (1/10) πρόγραμμα περιλαμβάνει εννέα αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν δύο ιδιαίτερα δυνατά παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, στις 22:00, η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποδεχθεί τη Μίλαν στη Γερμανία και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της, ενώ οι «ροσονέρι» ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με 3-1.

Παράλληλα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο όπου το «Έμιρεϊτς» ανοίγει τις πύλες του για τον αγώνα με την Άρσεναλ. Οι Παριζιάνοι μετά την ισχνή νίκη τους επί της Χιρόνα θέλουν το 2/2, ενώ οι «κανονιέρηδες» κυνηγούν το πρώτο τους «τρίποντο».

Στα υπόλοιπα ματς των 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, ακόμη Μπαρτσελόνα και Ίντερ υποδέχονται Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρό Αστέρα, ενώ η Ντόρτμουντ θα κοντραριστεί με τη Σέλτικ και η PSV θα αντιμετωπίσει την Σπόρτινγκ στην Ολλανδία.

Τέλος, η μέρα θα ανοίξει με δύο αναμετρήσεις στις 19:45 όπου η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μπρεστ και Στουτγκάρδη την Σπάρτα Πράγας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:45 Σάλτσμπουργκ-Μπρεστ
19:45 Στουτγκάρδη-Σπάρτα Πράγας
22:00 Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν
22:00 Λεβερκούζεν-Μίλαν
22:00 Μπαρτσελόνα-Γιουνγκ Μπόις
22:00 Ντόρτμουντ-Σέλτικ
22:00 Ίντερ-Ερυθρός Αστέρας
22:00 Σλόβαν Μπρατισλάβας-Μαν. Σίτι
22:00 PSV-Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...