Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό και τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το 2-0, πήρε σπουδαία ισοπαλία (2-2) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και εξασφάλισε την 3η θέση, αφήνοντας τους «πράσινους» με το άγχος για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο»!

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το 2-0, παίρνοντας σπουδαία ισοπαλία (2-2) από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων», στη Λεωφόρο, και τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, πως άφησε με το… άγχος για τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη τη νέα σεζόν τους «πράσινους», αφού δεδομένα οι «ερυθρόλευκοι» τσέκαραν το δικό τους «εισιτήριο»!

Τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι, πλέον, ξεκάθαρα:

Πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Άρη το ερχόμενο Σάββατο (25/05), προκειμένου να βγει στο Europa League! Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός Ευρώπης, με τους «κίτρινους» να τσεκάρουν το «εισιτήριο»!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα δεν μπορεί να βγάλει, πλέον και 5η ομάδα στην Ευρώπη! Αυτό θα συνέβαινε ΜΟΝΟ αν ο Ολυμπιακός τερμάτιζε 4ος, ο Άρης κατακτούσε το Κύπελλο και οι Πειραιώτες σήκωναν το Conference.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2807 της Τρίτης. Στη δεύτερη κατηγορία αναδείχθηκαν 3 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Οι τυχεροί...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ΟΠΑΠ Game Time: Η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η σχέση της μαγειρικής με το ποδόσφαιρο

Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη συνταγή. Το OΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Δημήτρη Σκαρμούτσο και «παντρεύει» τη μαγειρική με το ποδόσφαιρο. ...

Φόρτωση άρθρων...