Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Τα τρία... γατάκια γίνονται από σήμερα... Λιοντάρια

Η Ισπανία λοιπόν επιστρέφει μετά από 12 χρόνια σε έναν τελικό. Τότε ισοπέδωσε 4-0 την Ιταλία, κάτοχο του περασμένου Euro. Τώρα περιμένει αντίπαλο. Θα έχουμε επανάληψη του τελικού Μουντιάλ του 2010 ή ένα... φρέσκο ζευγάρι καθώς Ισπανία και Αγγλία δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ σε έναν τέτοιο. 

Η Uefa τα γουστάρει αυτά και περιμένω τα τρία Λιοντάρια να βρεθούν σε δεύτερο σερί τελικό. Συμφωνώ με τον Θοδωρή Ζαγοράκη που δήλωσε ότι η άσχημη μέχρι τώρα εικόνα των Άγγλων θα τους βοηθήσει σήμερα να ξεπεράσουν τους καλύτερους ως τώρα Ολλανδούς που ωστόσο με την Τουρκία φανέρωσαν τις αδυναμίες τους. 

Κλειδί θα είναι ο ρυθμός του αγώνα. Όποιος τον επιβάλει θα πάρει και την πρόκριση. Μυστικά δεν υπάρχουν, οι Άγγλοι ξέρουν τους περισσότερους Ολλανδούς και το αντίστροφο. Στοιχηματικά θα επιμείνουμε στις κάρτες. Από 4 κίτρινες οι δύο χθεσινοί ημιτελικοί σε Ευρώπη και Κόπα Αμέρικα και δεν βλέπω γιατί να μη συμβεί και σήμερα.

Μάλιστα θα πρότεινα 5 κάρτες ή και περισσότερες. Θεωρώ ότι θα κιτρινιστούν σίγουρα Ακέ που θα έχει τον δαίμονα Σάκα και ο δυνατός αλλά άγαρμπος Ντάμφρις. Από την άλλη ο Μεΐνού γιατί είναι το παιχνίδι του τέτοιο που δύσκολα θα αποφύγει την κάρτα και ένας από Κέιν, Μπέλιγχαμ που θα ξεχειλίζουν από πάθος για τον τελικό και το τρόπαιο. Ε, ένας ακόμη να βρεθεί και πήγαμε βαρβάτο ταμείο. Καλή τύχη σε όλους και καλά ταμεία... για να έχουμε κάβα για τους τελικούς.

ΥΓ  Και σήμερα θα χει γκολάκια παρά το γεγονός ότι πολλοί περιμένουν... άσφαιρα. Αμφίσκορο αναμένω και στο Ουρουγουάη - Κολομβία και ένα από τα δύο, τουλάχιστον, θρίλερ.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...