Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Ταύροι και λιοντάρια γίνανε… «μαλλιά κουβάρια»

Αθλητισμός

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού και ξαφνικά τα φαβορί έγιναν outsider και τα outsider φαβορί.

Και εξηγουμαστε: Οι Άγγλοι από τότε που βγήκαν οι αποδόσεις είχαν τη χαμηλότερη. Κάποιες φορές το ίδιο ποσοστό με τη Γαλλία, η Ισπανία βρίσκονταν στην θέση πίσω και από το Γερμανούς. Σήμερα πληρώνουν λιγότερο ίσως λόγω της μέχρι τώρα καλύτερης εικόνας και λόγω πιθανόν του Yamal. Το επόμενο next big thing του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Από την άλλη η Αγγλία που μπήκε στο τουρνουά σαν νεοσύλλεκτος που τον έβαλαν αγγαρεία να καθαρίζει πατάτες και ταψιά στα μαγειρεία, παιχνίδι με το παιχνίδι στα knock-out βελτιώθηκε και πήρε προκρίσεις με σημάδια. Τέτοιο ήταν το ψαλιδάκι του Bellingham λίγα δευτερόλεπτα πριν επέλθει το μοιραίο με τη Σλοβακία. Στα προημιτελικά έπαιξαν κόντρα από τις καλύτερες ομάδες του φετινού euro την Ελβετία. Σαφώς βελτιωμένοι βρέθηκαν όμως πάλι πίσω στο σκορ και απάντησαν μέσα σε 4 λεπτά. Σημάδι νούμερο 2. Στα ημιτελικά έπαιξαν ένα φοβερό ημίχρονο αλλά τελικά αντί να καθαρίσουν το ματς χρειάστηκαν τα μαγικά από το πάγκο και ένα γκολ του Γουοτκινς στο 90 για να πάρουν την ιστορική πρόκριση.

Βελτιώνονται διαρκώς και βγάζουν πάθος λιονταριών.

Το γεγονός ότι οι book ξαφνικά πληρώνουν περισσότερο είναι πιθανόν και κίνηση εξισορροπισμού. Η Ισπανία είναι αυτή που έδειξε μέχρι τώρα, από την Αγγλία ίσως δούμε κάτι παραπάνω.

Ότι επιλέξετε καλό είναι να μείνετε στο σημείο είτε άσος είτε διπλό γιατί σχεδόν σε όλες τις εταιρείες στο 2-0, 0-2 θα πληρωθείτε. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί εύκολα να γίνει το 2-2 αλλά εσείς θα έχετε ήσυχο το κεφάλι σας και γεμάτες τσέπες.

Προσωπικά βλέπω Αγγλία με δράμα όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την αλληλουχία του 1964-1966. Τι δείχνει αυτή; Πρωταθλητές Ευρώπης οι «φουριας ροχας» και σε δύο χρόνια στον παγκόσμιο θρόνο οι Άγγλοι. Κίτρινες κάρτες σίγουρα οβερ 3,5 και θα εισπράξουν οι Κουκουρεγια και Γουόκερ. Σε τιμές κοντά στο 4 αξίζει τον κόπο και την αγωνία. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2808 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλ...

Φόρτωση άρθρων...