Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Τι βρέθηκε στο σπίτι του Μπάλντοκ – Οι πρώτες ενδείξεις για τα αίτια θανάτου του (video)

Σημαντική αποκάλυψη για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι βρέθηκε σπίτι του και οι πρώτες ενδείξεις

Αθλητισμός

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει πανελλήνιο σοκ και θλίψη. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Γλυφάδα χθες, βράδυ Τετάρτης (9/10).

Ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκαν δύο ποτήρια εκτός από το μπουκάλι βότκας, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν και δεύτερο άτομο μαζί με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας, στο σπίτι του χθες.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο θάνατος του 31χρονου Τζορτζ Μπάλντοκ προσδιορίζεται  περίπου στις 19:00. Το σήμα όμως η Αστυνομία το πήρε στις 22:30.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα». Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι.

Δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια».

Σχετικά με τα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε».

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπάλντοκ: Φίλαθλοι της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια έξω από το γήπεδο της ομάδας στη μνήμη του

Μία άκρως συγκινητική κίνηση έκαναν οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οποία και αγωνιζόταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ, για μία ολόκληρη επταετία προτού έρθει στον Παναθηναϊκό (2017-20...

Η υπόκλιση του Αλ Κελαϊφί: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό»

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί έκανε ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Conference League στη γενική συνέλευση της ECA και υποκλίθηκε στον κόσμ...

Φόρτωση άρθρων...