Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

«Τσίμπησε» βαθμό στις καθυστερήσεις ο ΟΦΗ, 1-1 εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό

Αθλητισμός

Με γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΟΦΗ κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τον ανώτερο Λεβαδειακό, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 46΄ με τον Μπάλτσι, αλλά το... πικρό φινάλε δεν τους επέτρεψε να πανηγυρίσουν την παρθενική φετινή τους νίκη, ενώ η κρητική ομάδα έμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι και διατηρεί την τέταρτη θέση, σε ισοβαθμία με τον Αρη.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και απείλησαν στο 23΄, όταν ο Χριστογεώργος δεν συγκράτησε τη μπάλα σε μακρινό σουτ του Τσάπρα, αυτή στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μπάλτσι, το τελείωμα του οποίου όμως δεν ήταν καλό. Ο ΟΦΗ «απάντησε» στο 28΄, με τα διαδοχικά σουτ των Λαμπρόπουλου και Μπάκιτς από καλή θέση να σταματούν σε σώματα αμυνομένων, ενώ η συνέχεια ως την ανάπαυλα δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο.

Τα δεδομένα άλλαξαν με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, καθώς το εξαιρετικό σουτ του Μπάλτσι έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό στο 46΄. Οι παίκτες του Τραϊνού Δέλλα ήταν υποχρεωμένοι να ανοιχτούν και να ψάξουν την ισοφάριση, αλλά η απόδοσή τους ήταν πολύ κατώτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Παρότι όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι «έκλεψαν» το βαθμό στο 95΄, χάρη σε κεφαλιά του προωθημένου Λαμπρόπουλου μετά από σέντρα του Σενγκέλια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί ο Χάαλαντ δεν πήγε στη Γιουβέντους

Ο Νορβηγός επιθετικός από τη Μόλντε, στα 18 του πήγε στην Ζάλτσμπουργκ και από εκεί στην Ντόρτμουντ για να έρθει η Σίτι το 2022 να τον αποκτήσει έναντι του ποσού των 75 εκατ. ευρώ

Στα πράσινα το Παναθηναϊκό στάδιο: Ιστορικό τουρνουά, περισσότεροι από 35.000 φίλοι του Παναθηναϊκού στο Καλλιμάρμαρο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έζησαν μοναδικές στιγμές στο Καλλιμάρμαρο κατά τη διάρκεια του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, παίζοντας μπάσκετ κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Αθή...

Φόρτωση άρθρων...