Κυριακή
08 Σεπτεμβρίου 2024

Vamos... allez les Bleus…

Το να προσπαθήσεις να δώσεις προγνωστικά σε έναν τέτοιο ημιτελικό είναι ρωσική ρουλέτα. Από τη μια η Ισπανία που έχει κερδίσει τον κόσμο μέχρι τώρα κυρίως λόγω Γιαμάλ και Νίκο Ουίλιαμς και από την άλλη η Γαλλία εκ των φαβορί για την κατάκτηση που παίζει βαρετά, δεν τρώει γκολ - ένα με πέναλτι - ούτε βάζει. Δύο αυτογκόλ και ένα πέναλτι. 

Ποιός θα επιβάλει το παιχνίδι του; Οι «φούριας ρόχας» έχουν απουσίες που καλύπτονται και έναν... ταβερνιάρη στον πάγκο. Οι μπλε-τρικολόρ έχουν έναν Ντεσάν που επιμένει να παίζει με σέντερ φορ, τον Τουράμ ή τον Κόλο Μουανί που θα ήταν καλύτεροι για... οικοδόμοι. 

Αν επιλέξει να παίξει επιτέλους με τον... σπασμένη μύτη Εμπαπε και τον Ντεμπελέ μπροστά και πίσω τους τον Γκριζμαν νομίζω ότι θα λύσει τον γρίφο. Όπλο πυρηνικό των Γάλλων οι δύο γραμμές Μαζινό στα χαφ και στην άμυνα. Θα αντέξει ο Ρόντρι στο κέντρο; Όλα στις λεπτομέρειες. 

Αν και πολύς κόσμος θα ποντάρει στο under, εγώ πιστεύω ότι σήμερα στο Μόναχο θα δούμε γκολάκια. Δίνω προβάδισμα πρόκρισης στους Γάλλους αν και κρατάω την επιθυμία του Μπέλινγχαμ για τελικό Αγγλίας - Ισπανίας

Αν και η κρισιμότητα είναι μεγάλη, αν και δείχνουν σχετικά δύσκολα την άσπρη βούλα, θα πόνταρα και πεναλτάκι στον α΄ ημιτελικό. Και over 4,5 κάρτες με το σκεπτικό ότι δεν φοβάται κανείς μη χάσει τον τελικό παρά μόνο αν αποβληθεί. Νομίζω ότι αυτό είναι και το bet της ημέρας. Καλή τύχη σε ότι διαλέξετε. 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΓΚΑΡAΚΗΣ
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...