Σαββάτο
05 Οκτωβρίου 2024

Βέλγιο – Ρουμανία 2-0: Χαμός στον όμιλο - Ισοβαθμία τεσσάρων ομάδων (video)

Το Βέλγιο επικράτησε της Ρουμανίας με 2-0 και έβαλε… φωτιά στον πέμπτο όμιλο του Euro 2024 αφού και οι τέσσερις ομάδες είναι ισόβαθμες.

Αθλητισμός

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση το Βέλγιο πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Euro 2024 επικρατώντας της Ρουμανίας με 2-0, και έτσι μπαίνει ξανά δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης.

Κι αυτό γιατί στο πέμπτο όμιλο υπάρχει απόλυτη ισορροπία αφού όλες οι ομάδες είναι ισόβαθμες με τρεις πόντους, μπαίνοντας στην 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, έχασε μερικές σημαντικές στιγμές και είχε ένα ακυρωθέν γκολ ξανά με τον Λουκάκου (τρίτο σε δύο ματς) φτάνοντας έτσι σε μια μεγάλη νίκη που την κρατά ζωντανή για την πρόκριση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Για να δώσει συνέχεια στο σερί ο Άρης κόντρα στη Λαμία – Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος

Με φόρα από τα δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι, ο Άρης φιλοξενεί τη Λαμία με τον Λεωνίδα Βόκολο να επιστρέφει στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ενώ στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον...

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ στην κλήρωση 2814 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή:...

Φόρτωση άρθρων...