Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

«Χαλάρωση των κυρώσεων» ζητάει η Τσέλσι

Η Τσέλσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γνωστοποιεί ότι θα ξεκινήσε συνομιλίες με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για να "χαλαρώσουν" οι κυρώσεις που αφορούν τη λειτουργία του συλλόγου

Αθλητισμός
Tags: Τσέλσι

Άμεση ήταν η αντίδραση της Τσέλσι μετά από την επιβολή κυρώσεων από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς η οποία επηρεάζει και την λειτουργία του συλλόγου.

Οι οπαδοί των "Μπλε" ανησυχούν για την επόμενη ημέρα του κλαμπ αφού η Τσέλσι δεν θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές ενώ θα υπάρξουν θέματα με την πώληση εισιτηρίων.

 Νωρίτερα, η γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Ναντίν Ντόρις σε μια προσπάθεια της να καθησυχάσει τους φίλους των Λονδρέζων είχε γράψει στο twitter: «Η συγκεκριμένη ενέργεια κατά όσων έδωσαν τη δυνατότητα να εγκαθιδρυθεί το καθεστώς Πούτιν ήταν προτεραιότητα μας. Ξέρω ότι αυτή η κίνηση προκαλεί αβεβαιότητα, αλλά η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με την Premier League και τους συλλόγους προκειμένου το πρωτάθλημα να συνεχιστεί απρόσκοπτα αλλά και να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου θα επιχειρήσουν να "χαλαρώσουν" κάπως αυτές τις κυρώσεις, πάντα κατόπιν συνεννόησης με την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...