Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Υπέγραψε στην Βόλφσμπουργκ ο Κουλιεράκης με σχεδόν 12 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το kicker

O 20χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα με τους Γερμανούς

Αθλητισμός
Tags: ΠΑΟΚ

Το «kicker» δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ στην Βόλφσμπουργκ κάνοντας λόγο για τελειωμένη υπόθεση. Το γερμανικό μέσο ανέφερε πως το deal αυτό είναι πλέον τελειωμένο τονίζοντας πως ο αθλητικός διευθυντής των «λύκων», Σεμπάστιαν Σίντζιελορζ βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να τελειώσει το deal.

Μάλιστα επεσήμανε πως ο 20χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ήδη περάσει ιατρικές εξετάσεις κι έχει υπογράψει το πολυετές του συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο. Τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ θα φτάνουν τα 11,75 εκατ. ευρώ ενώ στην συμφωνία προβλέπονται και ακόμη 3 ως μπόνους, αλλά κι ένα ποσοστό μεταπώλησης το οποίο δεν αποκαλύπτει.

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα υπάρξουν ανακοινώσεις, αφού υπάρχει συμφωνία ο παίκτης να παραμείνει στον «δικέφαλο του βορρά» μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, δηλαδή το τέλος των προκριματικών, αφού ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά δύο παιχνίδια με την Σάμροκ Ρόβερς (22 και 29 Αυγούστου) για να εξασφαλίσει την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...