Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Ίμπιζα: Τουρίστρια έβαλε τα κλάματα όταν της έφεραν τον λογαριασμό για ένα μπουκάλι νερό (βίντεο)

Viral

Μπορεί η Ίμπιζα να είναι παγκοσμίως γνωστή για τις ονειρεμένες παραλίες της και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αλλά φημίζεται και για τις «αλμυρές» τιμές της, όπως εκείνη ενός μπουκαλιού νερό.

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο ΤικΤοκ με πάνω από 1,3 εκατομμύρια θεάσεις μια τουρίστρια, η Ισπανίδα ηθοποιός Νούρια Κάσας, είπε ότι έβαλε τα κλάματα όταν της έφεραν τον λογαριασμό για ένα μπουκάλι νερό σε ένα «πολύ ωραίο» εστιατόριο στην Ίμπιζα.

«Πήγαμε χθες σε ένα εστιατόριο, προφανώς με τα παιδιά. Έδειχνε πολύ ωραίο απ’ έξω -σαν μια μίνι πόλη με πολλά ρεστοράν και μέσα στην απόγνωσή μας αποφασίσαμε να φάμε εκεί. Ρωτήσαμε την κοπέλα: “μπορούμε να έρθουμε με τα παιδιά;”, προφανώς ρωτώντας αν είχαν γεύματα για παιδιά κι η σερβιτόρα μας το επιβεβαίωσε».

Αλλά όταν η γνωστή στη χώρα της 36χρονη ηθοποιός κι η παρέα της κοίταξαν το μενού, είδαν ότι δεν υπήρχε τίποτε για παιδιά, παρά μόνον αστακοί και πιλάφι με θαλασσινά και άλλα παρόμοια.

@nuriacasasc Respuesta a @albi madre mia…. #haters #maternidad #contrato #humor ♬ sonido original - Nuria Casas

«Είχαμε ήδη παραγγείλει ένα μπουκάλι νερό κι έτσι είπαμε στην κυρία», συνεχίζει η Ισπανίδα ηθοποιός στο βίντεό της. «Συγνώμη, νομίζαμε ότι θα είχατε κάτι σε μακαρόνια, ψητό κοτόπουλο, κάτι για παιδιά», είπε στη σερβιτόρα. Και συνέχισε: «Χρεώστε μας το μπουκάλι νερό, χρεώστε μας το ψωμί κι ό,τι άλλο πρέπει να μας χρεώσετε, αλλά θα πάμε στο διπλανό ρεστοράν», είπε στη σερβιτόρα.

Αλλά όταν ήρθε ο λογαριασμός, έβαλε τα κλάματα: «17 Ευρώ για ένα μπουκάλι νερό! Είναι το ακριβότερο νερό που ήπια στη ζωή μου!».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Τιτανικός αποσυντίθεται με αργό ρυθμό

Νέα ερευνητική αποστολή διαπίστωσε ότι ο Τιτανικός αποσυντίθεται με αργό ρυθμό. Ο Τιτανικός βυθίστηκε στις 15 Απριλίου του 1912 στο Βόρειο Ατλαντικό και το ενδιαφέρον για το πλοίο ...

Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε νέους γαλαξίες

«Ζεύγος ερωτηματικών», αποκαλούν οι αστρονόμοι τους γαλαξίες που κατέγραψαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb στο Διάστημα. Πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση, μια «γήινη» σ...

Φόρτωση άρθρων...