Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Instagram: Ποια μεγάλη αλλαγή έρχεται στα Stories

Viral

Σε μια καινοτόμο αναβάθμιση των stories στο Instagram προχωρά η Meta, μετατρέποντας τα σχόλια από ιδιωτικά μηνύματα σε δημόσιες αναρτήσεις. 

Τα σχόλια αποστέλλονταν αποκλειστικά στον δημιουργό του story, αλλά με τη νέα αυτή προσθήκη, καθίστανται ορατά σε όλους όσους παρακολουθούν το περιεχόμενο.

Η αλλαγή αυτή έχει ως στόχο να ενισχύσει την αλληλεπίδραση και την εμπλοκή των χρηστών μέσω των stories, ενώ η εφαρμογή της πραγματοποιείται σταδιακά, καθώς η εταιρεία εξετάζει την ανταπόκριση του κοινού. Η νέα λειτουργία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας αναβάθμισης περιλαμβάνουν:

Δημόσια σχόλια: Οι χρήστες μπορούν πλέον να αφήνουν σχόλια στα stories, τα οποία θα είναι ορατά από οποιονδήποτε παρακολουθεί το περιεχόμενο.

Διακριτική εμφάνιση: Τα σχόλια εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης του story, πάνω από τα χειριστήρια και τις πληροφορίες των θεατών, χωρίς να παρεμβαίνουν στο οπτικό αποτέλεσμα.

Ενίσχυση αλληλεπίδρασης: Η δυνατότητα δημόσιων σχολίων αναμένεται να ενθαρρύνει περισσότερες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις γύρω από τα stories.

Ορατότητα σχολίων: Τα δημόσια σχόλια μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για διάλογο ή να αναδείξουν δημοφιλείς αντιδράσεις στο περιεχόμενο.

Σταδιακή κυκλοφορία: Η νέα λειτουργία εφαρμόζεται σταδιακά, με ειδοποιήσεις να ενημερώνουν συγκεκριμένους χρήστες για τη διαθεσιμότητά της.

Η αναβάθμιση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Meta για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στο Instagram.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε νέους γαλαξίες

«Ζεύγος ερωτηματικών», αποκαλούν οι αστρονόμοι τους γαλαξίες που κατέγραψαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb στο Διάστημα. Πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση, μια «γήινη» σ...

Έλον Μασκ: Σε τρία χρόνια εκτιμάται πως θα είναι ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Ο «Μr Tesla», Έλον Μασκ, ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο μέχρι το 2027, σύμφωνα με νέα έκθεση οργάνωσης που επικεντρώνεται στη συγκέντρωση του πλούτου....

Φόρτωση άρθρων...