Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Στην Κω ο γιος του μεγαλύτερου Τούρκου τραγουδιστή: «Φάγαμε μέχρι σκασμού και πληρώσαμε 71 ευρώ»

Viral

Στην Κω κάνει διακοπές ο γιος του μεγαλύτερου Τούρκου τραγουδιστή. Ο Ιμπραήμ Τάτλισες είναι ένας από τους θρύλους της μουσικής της Τουρκίας. Θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας έχουν γίνει οι διακοπές του Ίντο Τάτλισες, γιου του θρύλου της τουρκικής μουσικής, ο οποίος με τη γυναίκα του αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στην Κω. 

Όπως γράφεται «αγνόησαν τα τουριστικά θέρετρα της Αλικαρνασσού με τις αυξημένες τιμές».

Στην Κρήνη, την Αλικαρνασσό και άλλες τουριστικές περιοχές μαγαζιά είναι κλειστά, οι κρατήσεις είναι μειωμένες και έχουν γίνει απολύσεις στον τομέα του Τουρισμού. 

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αντιδράσεις ανθρώπων και κυρίως Τούρκων, για το γεγονός ότι η Ελλάδα προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε τιμές κατά πολύ φθηνότερες από την Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη γειτονική χώρα.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η ανάρτηση του Ίντο Τάτλισες,, ο οποίος δημοσίευσε τον λογαριασμό από ένα εστιατόριο, όπου πήγε να φάει με τη σύζυγό του και άλλους τρεις φίλους όπως αναφέρει. Ο Ίντο και η παρέα του πλήρωσαν 71 ευρώ. 

«Φάγαμε μέχρι σκασμού και αυτός είναι ο λογαριασμός για πέντε άτομα, για όποιον έχει περιέργεια», έγραψε ο Ίντο Τάτλισες. 

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι αυτά που στο κάτω μέρος της απόδειξης κάνουν δέκα ευρώ είναι κυρίως πιάτα.

Στην Κω ο γιος του μεγαλύτερου Τούρκου τραγουδιστή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκε γιγάντιος υπόγειος ωκεανός – Είναι μεγαλύτερος από όσους είναι γνωστοί σήμερα

Μία εντυπωσιακή ανακάλυψη έκαναν ερευνητές, καθώς βρήκαν έναν ολόκληρο υπόγειος ωκεανός, σε μεγάλο βάθος κοντά στον μανδύα της Γης, με το νερό του να βρίσκεται αποθηκευμένο σε μία ...

Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε νέους γαλαξίες

«Ζεύγος ερωτηματικών», αποκαλούν οι αστρονόμοι τους γαλαξίες που κατέγραψαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb στο Διάστημα. Πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση, μια «γήινη» σ...

Φόρτωση άρθρων...