Στην Κω κάνει διακοπές ο γιος του μεγαλύτερου Τούρκου τραγουδιστή. Ο Ιμπραήμ Τάτλισες είναι ένας από τους θρύλους της μουσικής της Τουρκίας. Θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας έχουν γίνει οι διακοπές του Ίντο Τάτλισες, γιου του θρύλου της τουρκικής μουσικής, ο οποίος με τη γυναίκα του αποφάσισαν να κάνουν διακοπές στην Κω. 

Όπως γράφεται «αγνόησαν τα τουριστικά θέρετρα της Αλικαρνασσού με τις αυξημένες τιμές».

Στην Κρήνη, την Αλικαρνασσό και άλλες τουριστικές περιοχές μαγαζιά είναι κλειστά, οι κρατήσεις είναι μειωμένες και έχουν γίνει απολύσεις στον τομέα του Τουρισμού. 

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι αντιδράσεις ανθρώπων και κυρίως Τούρκων, για το γεγονός ότι η Ελλάδα προσφέρει ποιοτικό φαγητό σε τιμές κατά πολύ φθηνότερες από την Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στη γειτονική χώρα.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η ανάρτηση του Ίντο Τάτλισες,, ο οποίος δημοσίευσε τον λογαριασμό από ένα εστιατόριο, όπου πήγε να φάει με τη σύζυγό του και άλλους τρεις φίλους όπως αναφέρει. Ο Ίντο και η παρέα του πλήρωσαν 71 ευρώ. 

«Φάγαμε μέχρι σκασμού και αυτός είναι ο λογαριασμός για πέντε άτομα, για όποιον έχει περιέργεια», έγραψε ο Ίντο Τάτλισες. 

Ακόμα, συμπλήρωσε ότι αυτά που στο κάτω μέρος της απόδειξης κάνουν δέκα ευρώ είναι κυρίως πιάτα.