Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Twitter: Θα αποσύρει μονταρισμένα βίντεο ή φωτογραφίες

Viral
Στη μάχη εναντίον των μονταρισμένων βίντεο, φωτογραφιών και ηχητικών ντοκουμέντων ρίχνεται το Twitter.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ακολουθεί το παράδειγμα και άλλων ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης που κλήθηκαν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανακόψουν την παραπληροφόρηση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές Εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η πλατφόρμα θα επικεντρωθεί στο περιεχόμενο που έχει υποστεί τροποποιήσεις (μονταρισμένα βίντεο, φωτογραφίες και ηχητικά ντοκουμέντα) που έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν το κοινό ή μπορεί να βλάψουν ανθρώπους, για παράδειγμα υποκινώντας βίαιες ενέργειες ή παρεμποδίζοντας την ελευθερία έκφρασής τους.

Οι αναρτήσεις που εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες θα αποσύρονται ή θα συνοδεύονται από κάποια προειδοποίηση, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Άγιον Όρος: «Κόβει την ανάσα» η εικόνα με μοναχό να σκαρφαλώνει σε απόκρημνα βράχια (Video)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον μοναχό Βασίλειο, που σκαρφαλώνει με απίστευτη ευκολία, στα απόκρημνα Καρούλια του Αγίου Όρους, μια περιοχή με βράχια που κόβει την αν...

Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε νέους γαλαξίες

«Ζεύγος ερωτηματικών», αποκαλούν οι αστρονόμοι τους γαλαξίες που κατέγραψαν με το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb στο Διάστημα. Πρόκειται για μια οπτική ψευδαίσθηση, μια «γήινη» σ...

Φόρτωση άρθρων...