Δευτέρα
16 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμός σε παραλία: Μαλλιοτραβήχτηκαν για μία ξαπλώστρα (video)

Viral

Πόλεμο για μια ξαπλώστρα ξεκίνησαν τουρίστες στην Ιταλία, με τον καυγά μεταξύ τους να εκτυλίσσεται σε άγριο μαλλιοτράβηγμα.

Ειδικότερα, δύο γυναίκες απαίτησαν να τους δοθούν ξαπλώστρες κοντά στη θάλασσα, τοποθετώντας τες μπροστά σε ανθρώπους που βρίσκονταν ήδη στην παραλία για ώρες, δήλωσε αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, επικαλούμενος έναν μάρτυρα.

Οι ναυαγοσώστες αρνήθηκαν και ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των γυναικών και του κοινού, με πλάνα που τις έδειχναν να παλεύουν και να τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι οι γυναίκες στη συνέχεια στράφηκαν εναντίον των ναυαγοσωστών οι οποίοι προσπαθούσαν να τις απομακρύνουν και ότι ο καβγάς συνεχίστηκε για «περισσότερο από μισή ώρα».

Το βίντεο του περιστατικού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο και δείχνει γυναίκες που φορούν μαγιό και ρούχα παραλίας να χτυπούν και να παλεύουν μεταξύ τους.

Τα πρόσωπά τους είναι ελάχιστα ορατά στο βίντεο, καθώς παλεύουν με τους λουόμενους που προσπαθούν να τις θέσουν υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Instagram: Ποια μεγάλη αλλαγή έρχεται στα Stories

Σε μια καινοτόμο αναβάθμιση των stories στο Instagram προχωρά η Meta, μετατρέποντας τα σχόλια από ιδιωτικά μηνύματα σε δημόσιες αναρτήσεις. Τα σχόλια αποστέλλονταν αποκλειστικά...

Φόρτωση άρθρων...