Ο Ηλίας Ασημακόπουλος είναι Pastry Chef και ηγείται του Overoll στο Αιγάλεω, τι είναι το Overoll είναι η μέκα του κρουασάν.
Ο Ηλίας Ασημακόπουλος και η ομάδα του φτιάχνουν γεύσεις κλασικές, αλλά και ιδιαίτερες, αφού πέρα από τα κρουασάν με νουτέλα φτιάχνουν κρουασάν με φιστίκι, με αμύγδαλο, κρουασάν cheesecake, αλλά και με αλμυρά με σπανάκι, με αυγό(!), με ζαμπόν, με τυρί.
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Το κρουασάν του Overoll είναι απολαυστικά μυρωδάτο, είναι τραγανό εξωτερικά, τρυφερό και αφράτο εσωτερικά, είναι αέρινο και δεν θα δείτε να αφήνει λάδι στο περιτύλιγμα.
Φτιάχνεται με προζύμι και γαλλικό βούτυρο, αλλά τα πραγματικά του μυστικά είναι η αφοσίωση και η εμμονή με τη λεπτομέρεια. Αυτό που επίσης μετράει είναι το μέγεθος του, αφού είναι… ΧL.
Σίγουρα πρόκειται για μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που στα δυτικά προάστεια της πόλης κερδίζει συνεχώς νέους πιστούς…ακολούθους.
Που θα το βρείτε το Overoll στο Αιγάλεω;
Στο πιο κομβικό σημείο στην διασταύρωση της Θηβών με την Ιερά Οδό και πιο συγκεκριμένα στην Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 & Πλ. Ελευθερίας στο Αιγάλεω.
Εξυπηρετεί Wolt
Σερραϊκόν: Η μπουγάτσα με την παλιά συνταγή
Αντιμετωπίζοντας τη βουβωνοκήλη με Ρομποτική Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις