Croissants πολύχρωμα αλλά και υγιεινά; Κι όμως γίνεται... Στην Ακαδημίας 62 η Coffee Lab προτείνει με το νέο της κατάστημα τη νέα της φιλοσοφία. Και ποια είναι αυτή; Περισσότερο healthy
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Έτσι σε αυτό το πλαίσιο προτείνει νέες πρωτοποριακές γεύσεις Croissants τα οποία απευθύνονται σε vegetarian καταναλωτές.
Μια νέα σελίδα για τα coffee Lab, η οποία συμβαδίζει με τις νέες διατροφικές τάσεις.
Στην πολυσύχναστη Ακαδημίας στο 62 ξεκινάει αυτή η νέα διατροφική εποχή αφού το κατάστημα διαθέτει το δικό του εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που παράγει καθημερινά τα χειροποίητα premium croissants. O Lykavitos.gr βρέθηκε στο σημείο για να δοκιμάσει τα healthy croissants.
Οι γεύσεις
Σε συνεργασία με έναν από τους πιο εξειδικευμένους Pastry Chef της Ελλάδος τον κο Γιάννη Κεχρολόγο και την ομάδα του δημιουργήθηκαν 12 διαφορετικά είδη croissants, μερικά από τα οποία είναι:
- Plain Croissant
- Croissant Chocolat
- Croissant Strawberry
- Croissant Pistachio
- Pain au chocolat
Και 2 signature συνταγές που θα τις βρείτε μόνο στα Coffee Lab:
- Croissant Cappuccino
- Kouign Amann Snickers
Στέλιος Ρουμελιώτης: Η νέα εποχή στο επιτυχημένο του success story
Ο ιδιοκτήτης των coffee lab Στέλιος Ρουμελιώτης μιλά αποκλειστικά στο Lykavitos.gr για το νέο του εγχείρημα. Θεωρεί πως η εταιρεία του ανταποκρίθηκε στην νέα εποχή των διατροφικών αλλαγών που παρονομαστή έχουν ένα πιο υγιές και περιβαλλοντολογικό πρόσημο.
Πως ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα;
«Πλέον ζούμε σε μια νέα εποχή και η διατροφή ακολουθεί. Η πανδημία αφήνει πίσω της νέες τάσεις, νέες συνήθειες στην διατροφή μας και είμαστε υποχρεωμένοι σε έναν κόσμο που αλλάζει να αλλάξουμε κι εμείς. Οι προτάσεις που φέρνουμε στην αγορά έχουν να κάνουν με όλες τις διατροφικές συνήθειες που ζητάει ο σύγχρονος καταναλωτής».
Μας μιλάς για διατροφικές συνήθειες και από την άλλη έχουμε croissant. Μπορεί ένα croissant να είναι υγιεινό;
«Βεβαίως, αν αυτό αποτελείται από πολύ καλές πρώτες ύλες, μπορεί να είναι υγιεινό».
Μας έκανε εντύπωση τα περίεργα στην όψη αρχικά croissants..
Πρόκειται για croissant δικής μας παραγωγής που τα φτιάχνουμε εμείς εδώ στο εργαστήριο. Είναι 12 διαφορετικές προτάσεις. ΤΟ croissant βουτύρου που το γνωρίζουμε όλοι, από εκεί και πέρα έχουμε πραλίνας, croissant με γεύση φράουλας, με γεύση φυστίκι και στην Ακαδημίας θα βρείτε επίσης και δύο exclusive συνταγές το croissant με γεύση cappuccino και ένας κωδικός το Kouign Amann που έχει γέμιση snickers».
Που βρίσκεται
- Ακαδημίας 62
- Τηλέφωνο: 21 0338 7100