Πρωτοχρονιά και σίγουρα γυρνάτε από διασκέδαση.
Μετά από πολλά ποτά σίγουρα θα χρειαστεί κάτι γευστικό και δυνατό για να…ισιώσετε! Για να «δέσει» το στομάχι.
Οπότε τις πρώτες πρωινές ώρες είναι επιβεβλημένο ένα «βρώμικο».
Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Αν μένετε στις δυτικές συνοικίες της πρωτεύουσας τότε ο σταθμός είναι ένας… Ο Βασίλης. Γνωστός και ως «Billy» για τους γνώστες, ο Βασίλης στο Περιστέρι ετοιμάζει ένα από τα καλύτερα βρώμικα των δυτικών προαστίων.
Το ψωμάκι του είναι μαλακό και ιδιαιτέρως χαρακτηριστικό φιλοξενεί αρμονικά τα τεράστια καλαμάκια κοτόπουλο ή χοιρινό, τα οποία παντρεύονται με ποικιλία από χειροποίητες σάλτσες για «γκουρμέ» δοκιμές που μένουν αξέχαστες.
Οι μερακλήδες προσθέτουν και καυτερό λάδι για γευστική απογείωση. Δυνατό και το λουκάνικό του. Και φυσικά όλα αυτά έρχονται και δένουν μετά από το ποτό.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι η καντίνα του Βασίλη είναι εκτός της πιάτσας των νυχτερινών κέντρων και μαγαζιών, αφού απέχει μια ανάσα από τη γέφυρα που αποτελεί σύνορο Περιστερίου και Αθήνας και παρόλα αυτά οι ουρές όλο το βράδυ είναι μεγάλες.
Αν δεν έχετε κάνει πρωτοχρονιά με βρώμικο από του «Billy» θα πρέπει φέτος να το κάνετε!
Η μυστική συνταγή για τα μελομακάρονα του Λέανδρου Βαγγελίδη
Αρτηριακή υπέρταση: Από τι προκαλείται και πώς θεραπεύεται;
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις