Παρασκευή
18 Οκτωβρίου 2024

Νέο Opel Astra με σύστημα φωνητικών εντολών (video)

Η Opel προσφέρει ένα πρωτοποριακό σύστημα αναγνώρισης ανθρώπινης φωνής στο νέο Astra

Αυτοκίνητο
Tags: opel astra

Η Opel ξεκάθαρα έχει κάνει σημαντικά βήματα στην εξέλιξη των μοντέλων της και έχει περάσει στη νέα εποχή με δυναμικό τρόπο. Αυτό αποδεικνύεται με τα σημαντικά νέα μοντέλα της, με την είσοδό της στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και την πρωτοποριακή της προσέγγιση στις νέες ψηφιακές τεχνολογίας που βλέπουμε να ενσαρκώνεται στο νέο Astra.

Με μότο "Detox to the Max" η Opel προσφέρει μια εντελώς νέα υπηρεσία φωνητικών εντολών. Η νέα τεχνολογία αναγνώρισης ανθρώπινης φωνής με κατανόηση φυσικής ομιλίας λειτουργεί πλήρως συνδεδεμένη με ολόκληρο το σύστημα infotainment της τελευταίας γενιάς. Στόχος της Opel είναι να μην έχει άγχος ο οδηγός με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και να γίνει πιο προσιτή για όλους με εύκολο και έξυπνο τρόπο.

Η Opel στο νέο infotainment σύστημα Pure Panel του Astra προσφέρει εύκολη πρόσβαση καθώς αποθηκεύει τις προτιμήσεις του οδηγού και αναγνωρίζει τις λειτουργίες που θέλει να τίθενται σε λειτουργία. Οι σχεδιαστές της Opel δημιούργησαν "avatar" για διαφορετικούς χαρακτήρες. Όταν ενεργοποιείται η πλοήγηση στο Pure Panel, υποστηρίζεται σε πραγματικό χρόνο (Connected Navigation Plus), που σημαίνει ότι η όποια κυκλοφοριακή συμφόρηση, για παράδειγμα, μπορεί να ανιχνεύεται τη στιγμή που συμβαίνει.

Το σύστημα είναι σε θέση να αναβαθμίζεται αυτόματα μόνο του και να ενημερώσει τους χάρτες της πλοήγησης, ενώ παράλληλα όλα τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης υποστηρίζουν ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες του οδηγού. Πολύ σημαντική είναι και η βοήθεια που προσφέρει η εφαρμογή MyOpelApp μέσα από την οποία ο χρήστης μπορεί να ελέγξει πολλά πράγματα. Για παράδειγμα, να ενεργοποιήσει την ώρα φόρτισης, να προετοιμάσει τη θερμοκρασία εσωτερικού για το Astra Hybrid, να προχωρήσει τη φόρτωση ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης (“Send2Nav”) ή την επικοινωνία με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για τη διεκπεραίωση αιτήματος σχετικά με το επόμενο σέρβις.

Η Opel δεν σταματάει να εξελίσσει τα συστήματά της προκειμένου η επαφή του οδηγού με το αυτοκίνητο να γίνεται όλο και πιο εύκολη και φιλική. Άλλωστε η συνεργασία με την Stellantis της δίνει τη δυνατότητα να αντλήσει σημαντική τεχνολογία για να δώσει την ψηφιακή αποτοξίνωση στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Yangwang U9 έχει «κλέψει την παράσταση»

Το νέο ηλεκτρικό supercar της BYD που μαγνητίζει τα βλέμματα με τις επιδόσεις και την τεχνολογία του, κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην AUTO ATHINA 2024

Volkswagen Golf GTI ή Volkswagen Golf R

H διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του Golf δεν είναι μόνο 68 ίπποι, αλλά και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Κάτι ετοιμάζει η Audi

Η γερμανική εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για τους φίλους του σκληρού off road. Και είναι ηλεκτρικό.

Φόρτωση άρθρων...