Για 2 άτομα

Προετοιμασία: 10'

Μαγείρεμα: 10'

Υλικά

5 αβγά σφιχτά

1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

5 κουταλάκια σούπας γιαούρτι στραγγιστό

3-4 κλωναράκια άνηθο, ψιλοκομμένο

ξύσμα και χυμό από ½ λεμόνι

½ κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα αβγά, τα κόβετε σε χοντρές ροδέλες και τα απλώνετε σε μια πιατέλα. Τα αλατοπιπερώνετε ελαφρά.

Σε ένα μπολ χτυπάτε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού μαζί με λίγο αλατοπίπερο.

Περιχύνετε τα αβγά. Ψιλοκόβετε τον άνηθο και τον απλώνετε πάνω στη σαλάτα. Πασπαλίζετε με την πάπρικα και σερβίρετε.