Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Χρόνος μαγειρέματος: 40΄
Υλικά
800 γραμμάρια κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
6 κουταλάκια σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι σούπας φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
¼ φλιτζανιού κράνμπερις
ποικιλία από πράσινα σαλατικά, (μαρούλι, ρόκα, λόλα, παντζαρόφυλλα), καλά πλυμένα και χοντροκομμένα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Ψήνετε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι ή το βράζετε και στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και κοτόπουλο ψητό που έχει περισσέψει.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο με το σέλερι, τη μαγιονέζα, το εστραγκόν, τα κράνμπερις, αλάτι και πιπέρι.
Βάζετε τις πρασινάδες σε σαλατιέρα, προσθέτετε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις