Δευτέρα
25 Νοεμβρίου 2024

Σαλάτα με κοτόπουλο εστραγκόν και κράνμπερις

Μαγειρική
Για 4 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 20΄
Χρόνος μαγειρέματος: 40΄

Υλικά

800 γραμμάρια κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο
2 κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
6 κουταλάκια σούπας μαγιονέζα
1 κουταλάκι σούπας φρέσκο εστραγκόν ψιλοκομμένο
¼ φλιτζανιού κράνμπερις
ποικιλία από πράσινα σαλατικά, (μαρούλι, ρόκα, λόλα, παντζαρόφυλλα), καλά πλυμένα και χοντροκομμένα
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Ψήνετε το κοτόπουλο σε αντικολλητικό τηγάνι ή το βράζετε και στη συνέχεια το κόβετε σε κομμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης και κοτόπουλο ψητό που έχει περισσέψει.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κοτόπουλο με το σέλερι, τη μαγιονέζα, το εστραγκόν, τα κράνμπερις, αλάτι και πιπέρι.

Βάζετε τις πρασινάδες σε σαλατιέρα, προσθέτετε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρετε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μοσχαρίσιο συκώτι τηγανιά

Για δύο άτομα Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 25 λεπτά Υλικά Για το συκώτι - 500 γραμμάρια συκώτι μοσχαρίσιο - 1 ξερό κρεμμύδι (σε ροδέλες) - 2-3 πράσινες πιπερ...

Πίτσα με μελιτζάνα και μοτσαρέλα

Για 8 κομμάτια Ετοιμασία: 30 λεπτά Μαγείρεμα: 30 λεπτά Υλικά Για τη ζύμη - 250 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του - 1 φλιτζάνι τσαγιού χλιαρό γάλα - 1 κου...

Σολομός με σάλτσα βινεγκρέτ

Για 2-4 άτομα Ετοιμασία: 25 λεπτά Μαγείρεμα: 15 λεπτά Υλικά - 4 φιλέτα σολομού - Μισό ποτήρι ελαιόλαδο - ¼ ποτηριού κρασόξιδο - 1 πρέζα κόκκινο πιπέρι - ¼ π...

Φόρτωση άρθρων...