Στην παρουσίαση του βιβλίου «Η επιχειρούσα κοινωνία» των Αθανάσιου Χ. Παπανδρόπουλου και Κώστα Χ. Χρηστίδη, που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Παπαζήση, παρευρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης.

Το βιβλίο εξετάζει την έννοια της επιχειρηματικότητας και τη συμβολή της στην κοινωνία, εστιάζοντας στον ρόλο του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη και την πρόοδο. Ο κ. Βορίδης, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε τη σημασία του έργου, λέγοντας ότι προσφέρει μια νέα προσέγγιση στην έννοια του επιχειρείν, φωτίζοντας το πώς και πού μπορεί να αναπτυχθεί ο επιχειρηματικός τομέας. Επίσης, συνεχάρη θερμά τους δύο συγγραφείς για την πολυετή τους συνεισφορά στον δημόσιο διάλογο περί επιχειρηματικότητας και για το έργο τους που, όπως σημείωσε, αποτελεί πηγή αναφοράς και έμπνευσης για το επιχειρείν στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε τη διαχρονική αξία των ιδεών τους και τον τρόπο με τον οποίο συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που προάγει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη, με σεβασμό στις αρχές και τις αξίες της.