Τρίτη
08 Οκτωβρίου 2024

Δολοφονία στην Κυψέλη: Την Παρασκευή θα απολογηθούν τα δύο αδέλφια

Ελλάδα

Την Παρασκευή θα απολογηθούν τα δύο αδέλφια (17 και 19 ετών) που κατηγορούνται για τη δολοφονία του 28χρονου συγγενή τους στην Κυψέλη. Τα δύο αδέλφια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία από την ανακρίτρια.

Η δίκη των γονέων τους που διώκονται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου αναβλήθηκε για τις 10 Οκτωβρίου. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε στα δύο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία. Επίσης, διώκονται για οπλοφορία και οπλοχρησία.

Το χρονικό

Τα δύο αδέλφια, ηλικία 17 και 19 ετών, είχαν κλείσει ραντεβού με τον 28χρονο ξάδελφό τους το βράδυ της Δευτέρας, στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, στην Κυψέλη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκαν στα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν μεταξύ τους, πριν από μία δεκαετία. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τότε ο 28χρονος φέρεται να τους είπε ότι καλό θα ήταν να τα ξεχάσουν όλα αυτά και ακολούθησε έντονος καβγάς με τα δύο αδέλφια να του λένε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. 

Τα δύο αδέλφια έβγαλαν αναδιπλούμενους σουγιάδες και ξεκίνησαν να μαχαιρώνουν τον 28χρονο στο στήθος και τον λαιμό.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο αλβανικής καταγωγής αιμόφυρτο, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Σχεδόν μια ώρα αργότερα τα δύο αδέλφια μαζί με τη μητέρα τους πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν.

Τι υποστηρίζουν τα δύο αδέλφια

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέλφια ισχυρίστηκαν ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο ξάδελφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Όμως, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και ο 28χρονος στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν τους «ξύπνησαν» άσχημες μνήμες και διέπραξαν τη δολοφονία του.

Ο 17χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός ο οποίος κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω ακριβώς από τον λαιμό του 28χρονου. Ο 28χρονος σύρθηκε μέχρι την οδό Πατησίων αναζητώντας βοήθεια. Τον εντόπισε περιπολικό της Τροχαίας που περνούσε από το σημείο και ο αστυνομικός κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αργότερα συνελήφθησαν και οι γονείς των δύο αδελφών, καθώς ο ένας από τους δύο δράστες είναι ανήλικος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γλυφάδα: Επέστρεψε στο σχολείο της η 14χρονη που ξυλοκοπήθηκε – Άλλαξαν γυμνάσιο οι 2 δράστριες

Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη μαθήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το Σάββατο (21.9.2024) από μια παρέα 20 – 30 ατόμων στη Γλυφάδα. Ο πατέρας της 14χρονης μίλησε στην τηλεόραση ...

Φόρτωση άρθρων...