Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Εύβοια: Νεκρός 35χρονος δασεργάτης εν ώρα εργασίας - Πως συνέβη το δυστύχημα

Ελλάδα
Tags: Εύβοια

Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια ο αδόκητος χαμός ενός 35χρονου δασεργάτη όπου τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Τρίτης 17/9 σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, στο Τελέθριον Όρος του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Αστυνομίας,του ΕΚΑΒ, καθώς και η Πυροσβεστική, αλλά ήδη ήταν αργά, καθώς ο άτυχος νέος ήταν ήδη νεκρός.  

evoia

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline, ο άτυχος δασεργάτης βρισκόταν εν ώρα εργασίας στο δάσος όταν τον χτύπησε στο κεφάλι κορμός δέντρου που έσερνε τρακτέρ. Το ξύλο βρήκε κάπου εμπόδιο στο έδαφος με αποτέλεσμα να σηκωθεί όρθιο και να χτυπήσει θανάσιμα τον 35χρονο.

Η σορός του άτυχου δασεργάτη που ήταν παντρεμένος, παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ, ενώ η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φαράγγι της Σαμαριάς: Από αιμορραγία πέθανε η 35χρονη τουρίστρια – Το χρονικό της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά και από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Φαράγγι της Σαμαριάς, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από...

Φόρτωση άρθρων...