Τετάρτη
25 Σεπτεμβρίου 2024

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση της Αστυνομίας λόγω συγκέντρωσης ατόμων σε χώρο πρώην κατάληψης

Ελλάδα

Συγκέντρωση περίπου 50 αντιεξουσιαστών πραγματοποιήθηκε στην πρώην κατάληψη «Libertatia», η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού στα ανατολικά της πόλης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε προσπάθεια από κάποιες δεκάδες ατόμων για την ανακατάληψη του συγκεκριμένου χώρου, περίπου στις επτά. 

Αμέσως δόθηκε εντολή για συγκέντρωση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων περιμετρικά της πρώην κατάληψης. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε επτά προσαγωγές ατόμων πέριξ της κατάληψης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποιήθηκε αστυνομική επέμβαση στον χώρο της κατάληψης «Libertatia», στη Λεωφόρο Στρατού. Δυνάμεις των ΜΑΤ είχαν μπει στην κατάληψη παρουσία δικαστικού λειτουργού και είχαν προχωρήσει στην προσαγωγή των ατόμων που παρέμεναν εντός αυτής.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σύρος: Επιχείρησε να βιάσει 19χρονη ενώ κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη

Αμετανόητος φαίνεται ότι είναι ένας Έλληνας, ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε κατηγορηθεί ότι ασέλγησε σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού στη Σύρο, καθώς προσπάθησε να βιάσει και ...

Hμέρα αθλοπαιδιών αυτή η Παρασκευή στα σχολεία

Δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στα σχολεία. Οι μαθητές ναι μεν θα πάνε στο σχολείο αλλά δεν θα κάνουν μάθημα. Και αυτό γιατί οι μαθητές εκείνη την ημ...

Φόρτωση άρθρων...