Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Άρθρο Καρτερού: Το είδε η ντροπή και ντράπηκε

Η Κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει τον κατήφορο του «πολιτικού χουλιγκανισμού», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας το άρθρο του διευθυντή γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα όταν ήταν Πρωθυπουργός, Θανάση Καρτερού στο οποίο χρησιμοποίησε ύβρεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Το κείμενο του κ. Καρτερού που συνυπογράφει ο Παύλος Πολάκης το είδε η ντροπή και ντράπηκε», είπε ο Γιώργος Οικονόμου και πρόσθεσε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να λέει ότι δήθεν διαφωνεί με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας αλλά τον ανέχεται στα πάντα».

Ο υφυπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «θα πρέπει να ντρέπεται ο καθένας όταν πολιτεύεται με ρητορική μίσους και ύβρεις».

Οργισμένη ήταν χθες και η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας με τον εκπρόσωπο Τύπου της Τάσο Γαϊτάνη να δηλώνει:

«Τα λουλούδια που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα “ομόρφυναν” ξανά την πολιτική ζωή με άλλο ένα χυδαίο παραλήρημα. Ο εξ απορρήτων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καρτερός και ο γνωστός κ. Πολάκης, που δηλώνει ότι προσυπογράφει το σχετικό κείμενο, δείχνουν για άλλη μια φορά ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ύβρεις κατά των πολιτικών αντιπάλων και οι χυδαίες επιθέσεις κατά του Πρωθυπουργού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του. Να τους καμαρώνει ο κ. Τσίπρας. Οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν».

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας»

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε σήμερα νέα ανακοίνωση με την οποία αφήνει αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν περνά μέρα που τα “λουλούδια” που ανθίζουν στον κήπο του κ. Τσίπρα να μην κάνουν επίδειξη χυδαιότητας. Μετά το χθεσινό παραλήρημα κατά του Πρωθυπουργού, σήμερα ο κ. Πολάκης συνεχίζει στον ίδιο δρόμο με απαράδεκτες συκοφαντίες κατά μιας ολόκληρης παράταξης. Η Νέα Δημοκρατία είναι περήφανη για την ιστορία της και δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον κ. Πολάκη σε αυτό το διχαστικό εμφυλιοπολεμικό κρεσέντο», αναφέρει η Πειραιώς. 
 
«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να καλύπτει τη χυδαιότητα στο όνομα της πολυφωνίας: ή θα τον διαγράψει ή επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι το alter ego του λέει όσα εκείνος δεν θέλει να πει», συμπληρώνει το κυβερνών κόμμα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η χιουμοριστική ανάρτηση του Παπαστεργίου – Η φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει

Μια φωτογραφία που πάντα ήθελε να βγάλει έβγαλε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σ...

Ποια είναι η μεγάλη αγωνία των αντι-Kasselistas και γιατί θέλουν να πετάξουν στη «χωματερή» τον... σύντροφο Στέφανο

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πορεία αποσύνθεσης και οι σύντροφοι-κομισάριοι βρίσκονται σε πραγματικό βέρτιγκο, καθώς βλέπουν ότι χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους! Ο Κασσελάκης αποτε...

Φόρτωση άρθρων...