Πέμπτη
19 Σεπτεμβρίου 2024

Κασσελάκης: Πετάχτηκε από τις Σπέτσες στην Υδρα για πάρτι με συναδέλφους του εφοπλιστές

Παρασκήνιο

Σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Ύδρας βρέθηκε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, για να διασκεδάσει σε εφοπλιστικό πάρτι το τελευταίο προεκλογικό σαββατοκύριακο.

news
news

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στις Σπέτσες, όπου διατηρεί το οικογενειακό εξοχικό σπίτι στο οποίο είχε πραγματοποιηθεί η μεγάλη μάζωξη των στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. O κ. Κασσελάκης πήγε στο νησί με τον σύζυγό του, Τάλιερ και τη σκυλίτσα Φάρλι. 

news

Η ανάρτηση του Α. Σκέρτσου

Η παρουσία Κασσελάκη στην Ύδρα για το εφοπλιστικό πάρτι έγινε γνωστή από ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, το βράδυ του Σαββάτου. Ο κ.Σκέρτσος απαντούσε σε βίντεο που είχε ανεβάσει ο κ.Κασσελάκης, στο οποίο τον κατηγοροούσε για την κυβερνητική πολιτική στην αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κουμουνδούρου και οι γαμπροί της Ευτυχίας

Εντός και πέριξ της καταταλαιπωρημένης Κουμουνδούρου ένας-ένας (και μία-μία) «οι γαμπροί της Ευτυχίας» (όπου «ευτυχία» η προεδρική καρέκλα του 7ου ορόφου) αρχίζουν να ανακρούουν πρ...

ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη χαρακωμάτων μέχρι το έκτακτο συνέδριο - Αντίστροφη μέτρηση για την «εξαΰλωση» του κόμματος

«Έκτακτο συνέδριο με εκλογή νέων συνέδρων» αποφάσισε, μεταξύ άλλων εξόχως αποκαλυπτικών μέτρων περιορισμού της πρόσβασης Κασσελάκη στον κομματικό μηχανισμό και στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ,...

Φόρτωση άρθρων...