Τι και αν η πλειονότητα της κοινής γνώμης και του πολιτικού κόσμου καταδίκασαν τη χυδαία συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη απέναντι στην Μαρία Συγγερέλα, ο ίδιος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση να πτοείται.

Εξάλλου η συμπεριφορά του μπορεί να μην άρεσε ούτε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πολλοί στην Κουμουνδούρου ήταν αυτοί που δεν την καταδίκασαν. Ενδεικτικό εξάλλου της στήριξης που δίνει η Κουμουνδούρου στον Παύλο Πολάκη ήταν ότι χθες η πλειοψηφία αρνήθηκε κατηγορηματικά να βάλει το θέμα Πολάκη σε επίσημο κείμενο της Πολιτικής Γραμματείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη στην Πολιτική Γραμματεία, λέγοντας «διαφωνώ με την τοποθέτησή του, είχε σεξιστικά χαρακτηριστικά», αλλά ως εκεί.

«Έλα καλημέρα!!!» από τον Πολάκη στα τρολς που τον στηρίζουν

Προφανώς λοιπόν και ο Παύλος Πολάκης αντιλαμβανόμενος την εσωκομματική ασυλία που έχει, όχι μόνο δεν δείχνει να έχει μετανιώσει για τα όσα είπε στην Μαρία Συρεγγέλα, αλλά χαίρεται που στο διαδίκτυο έπιασαν δουλειά τα τρολ για να τον στηρίζουν.

Ο ίδιος έγραψε στο X «Έλα καλημέρα!!!» προσθέτοντας αναρτήσεις trolls του ΣΥΡΙΖΑ που τον επαινούσαν για την υβριστική επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ και γραμματέα του κόμματος Μαρία Συρεγγέλα.