Η κόντρα που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση, όπως όλα δείχνουν έχει οδηγηθεί στα άκρα και σύντομα αναμένεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Λίγο πριν την έναρξη της κρίσιμης συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, που προοιωνίζεται «εκρηκτική», τα δύο μέλη του ΠΣ του κόμματος αντήλλαξαν για ακόμη μία φορά ...βαριές κουβέντες.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Αφορμή για το ξέσπασμα της άγριας κόντρας Τζάκρη-Ραγκούση αποτέλεσαν οι καταγγελίες της Κ. Νοτοπούλου τα περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη, τις οποίες υιοθέτησε ο Γ. Ραγκούσης.

Η ένθερμη υποστηρίκτρια του κ. Κασσελάκη. Θ. Τζάκρη είχε σχολιάσει: «Δεν ξέρω, όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα. Αλλά το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός». Απαντώντας ο Γ. Ραγκούσης είχε δηλώσει: «Αυτή τη λάσπη της κυρίας Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι απλώς θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί αυστηρά σε όλα τα επίπεδα».

Σήμερα, η Θοδώρα Τζάκρη, μιλώντας το πρωί στο Mega και αναφερόμενη στον Γιάννη Ραγκούση, ανακοίνωσε ότι «θα καταθέσω μήνυση εναντίον του». Όπως είπε, στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, ενώπιον των άλλων μελών του οργάνου παραδέχθηκε ότι της άσκησε bullying.

Ο λόγος που επικαλέστηκε, όπως ο ίδιος ο Γ. Ραγκούσης είπε, ήτανν ότι «η μόνη φορά που χρειάστηκε να συγκρουστώ με τη Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια της κοινής παραμονής στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν όταν υποχρεώθηκα ως υπουργός να σταματήσω την από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον».

Η Θ. Τζάκρη είπε πως η επίκληση αυτή του κ. Ραγκούση για απόπειρα διασπάθισης δημοσίου χρήματος από την ίδια, «με αναγκάζει να προσφύγω στη Δικαιοσύνη» σημειώνοντας πως θα καταθέσει την μήνυση εναντίον του τη Δευτέρα.

Επιπλέον τόνισε ότι «ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Κασσελάκη είναι μικρότερος», προαναγγέλλοντας ότι «θα καταθέσει υποψηφιότητα από μέρα σε μέρα».

Απαντώντας ο Γ. Ραγκούσης στις σημερινές δηλώσεις Τζάκρη στο MEGA δήλωσε:

«Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη. Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων…»