Κυριακή
22 Σεπτεμβρίου 2024

Τέσσερις νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυροβολισμούς στην Αλαμπάμα

Πλανήτης

Tέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν ύστερα από σειρά πυροβολισμών στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, τα αιματηρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 23:00 (τοπική ώρα) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν δύο άνδρες και μια γυναίκα να κείτονται στο έδαφος και όπως διαπιστώθηκε πέθαναν ακαριαία. 

Το τέταρτο θύμα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι πολλοί δράστες έριξαν πυροβολισμούς εναντίον ομάδας ανθρώπων χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Δεν είναι ακόμη γνωστά τα αίτια της επίθεσης, εκείνο όμως που προβληματίζει είναι το γεγονός ότι αυτό το τελευταίο περιστατικό αυξάνει τον κατάλογο των τουλάχιστον 403 μαζικών πυροβολισμών στις Ηνωμένες Πολιτείες για φέτος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 22 Σεπτεμβρίου

Γεγονότα 480 π.Χ: Στα στενά της Σαλαμίνας ο ελληνικός στόλος με επικεφαλής τον Θεμιστοκλή πετυχαίνει μια ιστορική νίκη απέναντι στον στόλο των Περσών. Ο αρχηγός των Περσών, Ξέρξ...

Έλον Μασκ: Στο στόχαστρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για την εξαγορά του Twitter

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να επιβάλει κυρώσεις κατά του Έλον Μασκ, καθώς ο δισεκατομμυριούχος δεν παρουσιάστηκε για κατάθεση μετά...

Φόρτωση άρθρων...