Πέμπτη
10 Οκτωβρίου 2024

Ξέφυγε ο Τραμπ: Αποκάλεσε τον Μπάιντεν «παλιάτσο» και «ηλίθιο»

Πλανήτης

Νέα επίθεση κατά του Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την Προεδρία σχολίασε την Τετάρτη σε μια εκπομπή podcast την προεδρία του Μπάιντεν, τον οποίο αποκάλεσε «παλιάτσο» και «ηλίθιο».

«Δεν έχουμε πραγματικό πρόεδρο. Έχουμε έναν άνθρωπο που είναι θεμελιωδώς ανόητος και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο επειδή οι άλλοι τύποι (σ.σ. οι ηγέτες) είναι σε φόρμα», είπε ο 78χρονος πολιτικός και επιχειρηματίας που συχνά αναφέρεται στη διανοητική κατάσταση του Μπάιντεν.

Κάλεσε τους ψηφοφόρους να εκλέξουν έναν ηγέτη ικανό να αντιπαρατεθεί με τους «σκληρούς» και «έξυπνους» ηγέτες, αναφέροντας στην αρχή τον Πρόεδρο της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ και στη συνέχεια τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Ακόμα, ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είναι «ένας έξυπνος τύπος» που «θα σας έγδυνε αν δεν προσέχετε».

«Ο Μακρόν είναι έξυπνος τύπος, είναι βαθιά αφοσιωμένος στη Γαλλία, θα σας έγδυνε αν δεν προσέχατε», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, χωρίς να δώσει άλλες διευκρινίσεις.

Στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ο Τραμπ μιμείται συχνά τον Γάλλο πρόεδρο. Μιλάει με γαλλική προφορά και «θυμάται» μια συζήτηση που λέει ότι είχε με τον Μακρόν για ένα θέμα που αφορούσε τους δασμούς και στο οποίο υποστηρίζει ότι τον ανάγκασε να υποχωρήσει.

Το 2023 ο Τραμπ κατηγόρησε τον Μακρόν ότι «γλείφει» τον Σι Τζινπίνγκ, μετά την επίσκεψή του στο Πεκίνο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πανικός στη Φλόριντα για τον «Μίλτον»: «Όποιος μείνει θα πνιγεί» - Η αστυνομία προειδοποιεί τους κατοίκους πόρτα-πόρτα

Σε συναγερμό βρίσκεται η Φλόριντα των ΗΠΑ για την έλευση του κυκλώνα Μίλτον, ενδεχομένως του πιο καταστροφικού που έχει πλήξει ποτέ την περιοχή. Ο Μίλτον ενδέχεται να είναι «η χειρ...

Τυφώνας «Μίλτον»: Τρομακτική προσομοίωση δείχνει τις πλημμύρες που μπορεί να προκαλέσει (βίντεο)

Οι προβλέψεις για τις επιπτώσεις του τυφώνα Milton στην Φλόριντα επιβεβαιώνουν ότι θα πρόκειται για έναν από τους πλέον καταστροφικούς τυφώνες της περιοχής. Ο τυφώνας Milton έχε...

Μπάιντεν σε Νετανιάχου: «Όχι» σε βομβαρδισμό πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα σχέδια του Ισραήλ να π...

Φόρτωση άρθρων...