Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Κυριάκος: «Προτεραιότητα η ασφάλεια της χώρας»

Πολιτική

Μπροστά στις κάμερες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης μίλησαν για τα... παιδιά τους.

Ο κ. Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι ο γιος του είχε γενέθλια (χρόνια πολλά του ευχήθηκε ο δήμαρχος) και ότι αναχωρεί για τις ΗΠΑ για να σπουδάσει. Οι δύο κόρες τού κ. Καμίνη είναι πολύ μικρές (έξι και εννέα χρόνων) και έτσι δεν είχε ακόμη έτοιμο το πλάνο για τις σπουδές τους.

Μίλησαν επίσης για τον καύσωνα, πού θα πάνε ολιγοήμερες διακοπές, (ο Κυριάκος θα βρεθεί για λίγες ημέρες στα Χανιά, ο κ. Καμίνης στο Αστρος Κυνουρίας) αλλά μόλις έφυγαν οι κάμερες το μοναδικό ίσως θέμα που τους απασχόλησε ήταν η ασφάλεια της χώρας: «Το θέμα της ασφάλειας θα το κάνουμε σημαία εμείς στη ΝΔ» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Εγινε λόγος για τα Εξάρχεια, με τον κ. Καμίνη να λέει ότι εκεί απαιτείται πολυεπίπεδη προσέγγιση γιατί χρειάζεται και ανάπτυξη για να φέρει αποτέλεσμα, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο κ. Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Στο debate θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι στα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Τη Σπάρτη επισκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο ...

Φλωρίδης για τις δολιοφθορές στις γραμμές του ΟΣΕ: «Οι δράστες θα πάνε μέσα για κακούργημα»

Για τις νέες δημοσκοπήσεις και τα ποσοστά της ΝΔ μίλησε σήμερα καλεσμένος στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης. «Θα είμαστε εκτός πραγματικότητας εάν δεν αναγνωρίσ...

Φόρτωση άρθρων...