Σαββάτο
29 Ιουνίου 2024

O λόγος που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απουσίασε από το ματς με το Μαυροβούνιο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν στο ΣΕΦ για το Ελλάδα – Μαυροβούνιο και ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε το γιατί.

Αθλητισμός

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Η «επίσημη αγαπημένη» δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει το Μαυροβούνιο με 86-57.

Όμως αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον και γέννησε πολλά ερωτηματικά ήταν το γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε το παρών στο ΣΕΦ για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Νίκολα Βούτσεβιτς.

Ο Βασίλης Σπανούλης ξεδιάλυνε την κατάσταση και εξήγησε ακριβώς τι συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η εξήγηση του Βασίλη Σπανούλη

«Ο Γιάννης είναι λίγο άρρωστος, ανέβασε λίγο πυρετό και θεώρησα καλύτερο για να μην κολλήσει κανένας να μείνει στο σπίτι του και να έρθει αύριο στην προπόνηση.

Αύριο θα κάνει κανονικά προπόνηση και ο προγραμματισμός μας είναι να παίξει κάποια λεπτά με τις Μπαχάμες», είπε ο Βασίλης Σπανούλης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεδιαλύνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Έτσι από την στιγμή που θα προπονηθεί κανονικά τις επόμενες ημέρες, λογικά θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βασίλη Σπανούλη για την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά που είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το καλοκαίρι της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νίκαια ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 5,3 εκατ. ευρώ

Αποσκευές για ...μόνιμες διακοπές ετοιμάζει ο υπερτυχερός παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ στη Νίκαια, που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.370.155,51 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση του παιχνιδιού. Ο...

Το όνειρο του ΛεΜπρόν Τζέιμς να παίξει με τον γιο του έγινε πραγματικότητα: Οι Λέικερς επέλεξαν τον Μπρόνι στο Draft

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επέλεξαν τον Μπρόνι Τζέιμς στο Νο.55 του ΝΒΑ Draft, κάνοντας το όνειρο του ΛεΜπρόν πραγματικότητα, να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ μαζί με τον γιο του!

Φόρτωση άρθρων...