Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δεν κατέβαιναν!

Αθλητισμός

Ένα πανό που αναρτήθηκε μπροστά στο πέταλο της Θύρας 4 στάθηκε η αφορμή προκειμένου η ΑΕΚ να ενημερώσει παρατηρητή και διαιτητή στη λογική του να μην ξεκινήσει ο εκτός έδρας αγώνας της στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την όγδοη αγωνιστική των Play Off της Super League σε περίπτωση που δεν κατέβει οριστικά.

«Μια φυλακισμένη στην υποκρισία πόλη που τα παίρνουν όλες και όλοι… ένας τίγρης λαθρέμπορας τα χώνει για να κάνουν κουμάντο… χανούμια αδερφοκτόνοι», αναφέρει χαρακτηριστικά το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Από την «Ένωση» ενημέρωσαν πως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς διαιτητές, παρατηρητές ΔΕΑΒ, Λίγκα και αστυνομία, προκειμένου να κατέβουν τα πανό, τα οποία χαρακτηρίζουν αισχρά, συκοφαντικά και υβριστικά.

Ο Γερμανός διαιτητής Σρέντερ, λοιπόν, βγήκε με τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και πράγματι, περίμενε μέχρι να κατέβουν τα πανό, για να σφυρίξει την έναρξη της αναμέτρησης. Κάτι, που έγινε 11 λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα, στις 19:41.

Δείτε αναλυτικότερα το πανό που αναρτήθηκε:
 

V

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...