Παρασκευή
20 Σεπτεμβρίου 2024

Μητσοτάκης σε Καμίνη: Πρώτη προτεραιότητα η ασφάλεια

Ελλάδα

Ενημέρωση για τις καταλήψεις κτιρίων και την κατάσταση στην περιοχή των Εξαρχείων ζήτησε από το δήμαρχο Αθηναίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή τους, εκφράζοντας παράλληλα την έντονη ανησυχία του για την εικόνα της πρωτεύουσας της χώρας στα θέματα της δημόσιας τάξης.

Ο Γιώργος Καμίνης ενημέρωσε εκτενώς τον πρόεδρο της ΝΔ για την ασφάλεια της πόλης, τονίζοντας ότι το πρόβλημα δεν λύνεται μόνο με την αστυνόμευση αλλά και με ένα συγκροτημένο αναπτυξιακό σχέδιο για την Αθήνα. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν η πορεία του τουρισμού και η δυνατότητα ανάπτυξης της πόλης τα επόμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα είχε επισκεφτεί την Πατησίων όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αστυνομικούς και κατοίκους της περιοχής και να ακούσει τους προβληματισμούς τους για τα θέματα ασφάλειας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πιερρακάκης: Θα επιμείνουμε στην εφαρμογή των μέτρων για τα κινητά στα σχολεία

Την πρόθεση του υπουργείου Παιδείας να επιμείνει στην εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της χρήσης κινητών τηλεφώνων στα σχολεία διεμήνυσε το πρωί της Παρασκευής ο Κυριάκος Πιερρακάκ...

Χαλκιδική: Ιδιοκατασκευή το φονικό παιχνίδι όπου σκοτώθηκε ο 19χρονος - Κατατέθηκε το πόρισμα

Έναν μήνα μετά την τραγωδία στην Χαλκιδική με θύμα 19χρονο από τη Βέροια όπου σκοτώθηκε πέφτοντας από παιχνίδι λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, ολοκληρώθηκε το πόρισμα του διορισμένου πρα...

Φόρτωση άρθρων...